RESA TILL MALAGA

Att resa till den händelserika staden Malaga är både enkelt och smidigt. Från både Arlanda och Landvetter finner du flera olika resekombinationer som tar dig med direktflyg till Malaga. Det finns även alternativ med en eller flera mellanlandningar vilket passar perfekt för den som vill uppleva andra städer innan man når sol kusten.

Väl framme i Malaga är det enkelt att ta sig runt i den charmiga staden. Har du körkort så kan du enkelt hyra en bil och ta dig runt i staden och uppleva kulturen i din egen takt. Självklart finns det också ett stort utbud av buss och taxi som tar dig till de olika sevärdheterna. Gillar du att promenera så kan du definitivt utforska staden till fots i det härliga klimatet.

I Malaga finner du boende som passar alla livsstilar och kriterier. Vill man bo nära stranden och den världsberömda hamnen finns mysiga hotell med utsikt över havet. Är det viktigare att bo nära det enorma shoppingdistriktet eller Pablo Picassos museum finns det ett stort utbud av olika hotell och vandrarhem i de områdena.